Αθλητισμός | 13.01.2015

Ο δικηγόρος του ΟΦΗ Βασίλης Κατσίκης εκδήλωσε την αισιοδοξία του ότι το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί κανονικά.

Η απόφαση που πάρθηκε για τον ΟΦΗ από την Super League είναι μέχρι σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι να έχει αποσύρει τα ασφαλιστικά της μέτρα και να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλονται χρήματα. 

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κατσίκης το ποσό που έγινε όλη αυτή η φασαρία είναι 126.000 ευρώ. Οπότε τα δεδομένα πλέον αλλάζουν και όπως φαίνεται από την αισιοδοξία που βγάζουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ το ματς θα γίνει αύριο κανονικά. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Κατσίκης:

"Η απόφαση που πήρε η Super League είναι να παραιτηθεί η ΠΑΕ ΟΦΗ από τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει μέχρι σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι. Είναι προς όφελος όλων να μην πέσει κατηγορία ο ΟΦΗ καθώς αν γίνει αυτό οι ποδοσφαιριστές θα χάσουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Το ποσό που οφείλεται και έχει γίνει όλη αυτή η φασαρία είναι 126.000 ευρώ. Οι υποχρεώσεις της ομάδας είναι πολλές και για αυτόν τον λόγο μπήκε στο άρθρο 99 έτσι ώστε να ρυθμίσει τις οφειλές της. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε συνεννόηση με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θεωρούσαν αβέβαιο το να πάρουν τα χρήματα τους, ωστόσο πλέον βρέθηκε λύση. Ο αγώνας αύριο πιστεύω θα γίνει κανονικά".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα