Αθλητισμός | 28.08.2014

Η σοκαριστική είδηση πως ο... μεγάλος Γκαμπριέλ Μπατιστούτα έπασχε από Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση είχε διαψευστεί πριν από λίγους μήνες, ωστόσο, ο Αργεντινός σταρ αντιμετώπισε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος...

«Σταμάτησα το ποδόσφαιρο και δύο ημέρες μετά δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατουρούσα στο κρεβάτι γιατί παρότι η τουαλέτα ήταν τρία μέτρα μακριά μου, δεν μπορούσα να πάω ως εκεί. Ήμουν τόσο απελπισμένος που πήρα μια πτήση και επισκέφθηκα τον γιατρό Αβάνζι. Και του είπα: “κόψε μου τα πόδια, δεν αντέχω άλλο”. Καθόμουν και ο πόνος ήταν αφόρητος.

Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω πως ήταν, δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Έβλεπα τον Πιστόριους και σκεφτόμουν πως “αυτό είναι λύση για μένα”. Ο γιατρός μού απάντησε πως δεν θα το κάνει. Του εξήγησα πως για μένα ήταν θέμα ποιότητας ζωής», εξομολογήθηκε ο πρώην άσος της Φιορεντίνα, της Ρόμα και της Ίντερ στο κανάλι «Tyc Sports».

Τελικά, ο θρυλικός Μπατι-γκολ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξί αστράγαλο και μετά από καιρό είδε βελτίωση, ενώ τώρα μπορεί όχι μόνο να περπατά, αλλά να παίζει γκολ και να κλωτσά και μπάλα! «Θέλω να γίνω προπονητής», πρόσθεσε ο Αργεντινός σταρ.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα