Αθλητισμός | 27.04.2015

Μεγάλη είναι η κίνηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια για τον σημερινό «τελικό» του Εργοτέλη.

Οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν συμπαράσταση, ανάλογη εκείνης του αγώνα με τον Πανθρακικό παρά το ότι το ματς διεξάγεται Δευτέρα. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2, 3, 19 και 20. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2002 κι έπειτα) εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα. Ο κόσμος μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια το πρωί από τα γραφεία της ομάδας στο Μαρτινέγκο ενώ τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου θα ανοίξουν στις 5.30 μ.μ. “Ολοι στο Παγκρήτιο” 

Κοντά στην ομάδα που δίνει τεράστιο αγώνα για να κρατηθεί στην κατηγορία στέκεται και ο Σύλλογος Παλαιμάχων Εργοτέλη «Μανόλης Σταυρούλακης» ο οποίος με ανακοίνωσή του καλεί τους φιλάθλους του Ηρακλείου να δώσουν σήμερα δυναμικό παρών στις κερκίδες του Παγκρητίου.

«Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλείου αλλά και όλης της Κρήτης να ενισχύσει την ομάδα μας στον καθοριστικό αγώνα που δίνει τη Δευτέρα στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο την ομάδα της Κέρκυρας. Πάμε να γεμίσουμε το Παγκρήτιο και να φωνάξουμε για την ομάδα μας”.


Πηγή: ΠΑΤΡΙΣ

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα