Πολιτισμός | 30.09.2013

Στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού

Ο Κοινωνικός Χώρος των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού σας προσκαλεί αύριο Τρίτη 1 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. στα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης  "Urban Survivors" (Επιβιώνοντας στις παραγκουπόλεις του κόσμου) που διοργανώνουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα με την υποστήριξη του φωτογραφικού πρακτορείου Noor και του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Η έκθεση διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος "Ηράκλειο - Πόλη Χωρίς Σύνορα".

Η έκθεση θα διαρκέσει όλο τον Οκτώβριο. Θα είναι ανοικτή για το κοινό Δευτέρα ως Παρασκευήαπό τις 10 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και Σάββατα από τις 12 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ.
 
Υπενθυμίζουμε επίσης πως ο Κοινωνικός Χώρος με τη στήριξη του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης και τη συνεργασία των μουσειοπαιδαγωγών του σχεδίασε μια περιήγηση στη φωτογραφική έκθεση που απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου.
Για δηλώσεις συμμετοχής τμημάτων γυμνασίων, επικοινωνείτε με τον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού στο 2810244115, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Όπως πάντα, ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να φέρνουν συσκευασμένα τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το "Φαγητό με την αγάπη μας".


 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα