Αθλητισμός | 30.12.2012

Ανήσυχοι οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη

Στο Παγκρήτιο βρέθηκαν σήμερα  όπως άλλωστε το είχαν υποσχεθεί οι κ.κ. Τζώρτζογλου, Σουλτάτος, Στειακάκης, Φραγκάκης, Παπαντωνάκης, Ταμιωλάκης κ.α. προκειμένου να μιλήσουν στους παίκτες και να τους καθησυχάσουν καθώς μετά την  παραίτηση του Δημήτρη Παπουτσακη υπήρξε αναστάτωση.
Ο Νίκος Τζώρτζογλου απευθυνόμενος στους παίκτες ζήτησε κατανόηση και υπομονή προκειμένου να εξεταστούν τα οικονομικά στοιχεία από τα οποία θα εξαρτηθεί και η επόμενη κίνηση επισημαίνοντας ότι θα γίνει ότι είναι δυνατό για το μέλλον τις ομάδας. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ομιλίες των  κ.κ. Στειακάκης, Φραγκάκης.
Παράλληλα επισημάνθηκε για μια ακόμα φορά το γεγονός ότι θα γίνει εκχώρηση των χρημάτων που θα λάβει η ΠΑΕ από τον ΟΠΑΠ, κάτι που ούτως ή άλλος τους είχε γνωστοποιήσει την περασμένη εβδομάδα και ο Δημήτρης Παπουτσάκης, μια εβδομάδα πριν την αποχώρηση του.
Η κίνηση καθησυχασμού μπορεί να έγινε ωστόσο οι παίκτες δεν φαίνεται να ηρέμισαν ενώ επεσήμαναν ότι έχουν κουραστεί από όλη αυτή την κατάσταση. 
Όσον αφορά τώρα τα αγωνιστικά το πρόγραμμα του Σίνισα Γκογκιτς περιλάμβανε ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Ενώ στο τελευταίο μέρος οι παίκτες της έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς. Ατομικό πρόγραμμα συνεχισε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης καθώς επίσης και οι Γκαντιάγκα, Ουέλινγκτον και Δασκαλάκης.
Για αύριο ρεπό, ενώ την Τρίτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 15.30 το μεσημέρι.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα