Αθλητισμός | 04.08.2015

Θετική κατάληξη είχε μια ακόμη εκκρεμότητα που υπήρχε στον ΟΦΗ, αναφορικά με το χτίσιμο της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στην Γ Εθνική.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Μπάμπης Δαμιανάκης υπέγραψε και αυτός την συμφωνία του με τον ΟΦΗ και τέθηκε στην διάθεση της ομάδας.

“Μην σε απασχολεί τίποτε άλλο, απο το να δείξεις τα προσόντα σου στο γήπεδο. Σε πιστεύουμε, βάλε το κεφάλι σου κάτω να δουλέψεις και όλα θα πάνε καλά» είπε στον ποδοσφαιριστή, ο επικεφαλής της ομάδας επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης, στην συνάντηση που είχαν για να πέσουν οι υπογραφές. Νωρίτερα, ο Μπάμπης Δαμιανάκης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννη Πολεμαρχάκη. Ο τελευταίος του μετέφερε ότι “η πόρτα του ΟΦΗ ήταν πάντα ανοιχτή για σένα. Aυτό που έχει σημασία τώρα, είναι να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου στην ομάδα».

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του και τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι να τα δώσει όλα, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

 

Σεροπιάν και Βλαστός στην κηδεία του Μιλτιάδη Καράτζη

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ, δεν έλειψε απο την κηδεία του μεγάλου κρητικού επιχειρηματία Μιλτιάδη Καράτζη. Ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Βλαστός, βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να συλλυπηθούν τους οικείους του εκλιπόντος. Το “παρών” στην κηδεία έδωσε σύσσωμη η ομάδα επιχειρηματιών του ΟΦΗ, καθώς η οικογένεια Καράτζη, μετέχει δυναμικά στη νέα κίνηση που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα