Κρήτη | 02.05.2013

Εντατικοί έλεγχοι της Τροχαίας, για τις γιορτές του Πάσχα, και αυστηρά πρόστιμα σε όσους κάνουν παραβάσεις θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων μας - Σε ποιους δε θα επιστραφούν οι πινακίδες

Εντείνονται οι έλεγχοι της Τροχαίας ενόψει της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα, με την Τροχαία να κάνει μπλόκα και ελέγχους.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου, Μανώλης Χρυσός, στο στόχαστρο των ανδρών της Υπηρεσίας θα βρεθούν όσοι οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ, όσοι παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη, και όσοι υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας.

Ο κ. Χρυσός σημείωσε ότι το 60% των τροχαίων ατυχημάτων που σημειώνονται στο Ηράκλειο οφείλονται στην κατανάλωση αλκοόλ, γεγονός, που ανησυχεί και προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς τους θανάτους, τους ακρωτηριασμούς και τους βαρύτατους τραυματισμούς, οι οδηγοί δε λένε να συμμορφωθούν!

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί φέτος και στο περιφερειακό οδικό δίκτυο, εκτός του ΒΟΑΚ, που όπως έγραψε το cretalive διεκδικεί ακόμη μία θλιβερή «πρωτιά», καθώς βρίσκεται μέσα στα 14 σημεία καρμανιόλες της χώρας  (διαβάστε εδώ)

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα