Κρήτη | 31.12.2012

Διαμοιράστηκαν σήμερα τα συγκεντρωθέντα από τους αστυνομικούς τρόφιμα στο Ν. Ηρακλείου

Διαμοιράστηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τις 12:00΄ ως τις 14:00΄ στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού Ηρακλείου σε πενήντα οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, στους συμπολίτες μας εκείνους που πλήρωσαν το τίμημα της οικονομικής κρίσης με το να στερηθούν ενός από τα πολυτιμότερα δικαιώματα που έχει σήμερα ο άνθρωπος, το δικαίωμα της εργασίας.

Με αυτό τον τρόπο οι αστυνομικοί θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα αγάπης, ειρήνης και ενότητας και να δώσουν λίγη χαρά σε μια κοινωνία που έχασε ξαφνικά την αισιοδοξία, την ελπίδα, την συνοχή και την αλληλεγγύη της.

Την προσπάθεια αυτή ενίσχυσαν επίσης με τρόφιμα που προσέφεραν και τα καταστήματα SUPER MARKET «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ» και «MAKRO CASH & CARRY HELLAS» Ηρακλείου, τα οποία και οι αστυνομικοί ευχαριστούν θερμά.

Στην ανακοίνωση τους οι αστυνομικοί αναφέρουν: "Η νέα χρονιά να είναι διαφορετική από την προηγούμενη και να φέρει πίσω τα όνειρα και τα χαμόγελα στις ζωές των συνανθρώπων μας".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα