Κρήτη | 01.05.2013

Στήριξη στο συνάνθρωπο τις άγιες ημέρες του Πάσχα

Την Πέμπτη 25 Απριλίου και τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, κατά το γραφικό «ἡ γάρ κρίσις ἀνέλεος τῷ μή ποιήσαντι ἔλεος· κατακαυχᾶται ἔλεος κρίσεως» (Ἰακωβ. 2,13), διανεμήθηκαν:

α) Από την Παγκοινιά Παιδικών Γευμάτων της Ι. Μητρόπολής μας εκατό (100) δέματα αγάπης, με τρόφιμα και πασχαλινές λαμπάδες, σε παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα διανομής των παιδικών συσσιτίων. Η διανομή των δεμάτων πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Σχολεία του Αρκαλοχωρίου.

β) Από τον Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολής μας, στο χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, χίλια πεντακόσια (1.500) δέματα, συνολικής  ποσότητας τριάντα  (30) τόνων, μαζί με τρεισήμισι (3,5) τόνους κρέατος, σε εμπερίστατους αδελφούς μας, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και ανέργους.

Στη συλλογή των τροφίμων συνέβαλαν η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΟΠΕΚΕΠΕ), οι Κληρικοί και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών της Ιεράς Μητρόπολής μας, ο εμπορικός κόσμος, αλλά και πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι έκφρασαν έμπρακτα την αγάπη, τη μέριμνα, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους προς τον εμπερίστατο πλησίον μας, προς τον αδελφό μας.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα