Αθλητισμός | 31.01.2013

Με δυο ακόμα νεαρούς ποδοσφαιριστές ενισχύθηκε το ρόστερ του ο ΟΦΗ

Ο Αργύρης Συνάνης, και ο αρχηγός της ομάδας Κ20 του ΟΦΗ Παύλος Κολλιακουδάκης βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ όπου και υπέγραψαν τα νέα του συμβόλαια με την ασπρόμαυρη ομάδα τα οποία θα είναι διάρκειας τριών χρόνων
Ο Αργύρης Συνάνης που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα ήταν προσωπική επιλογή του Γιάννη Πετράκη και αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΟΑ. στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσλιδα της ομάδας του ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχισμένος που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ιστορική και σπουδαία ομάδα. Θα βάλω τα δυνατά μου και μέσα από σκληρή δουλειά θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΟΑ Γιάννη Καλέμπουμπα, τον προπονητή Μανόλη Πατεμτζή και τον Σταμάτη Μαματζάκη που με βοήθησαν σημαντικά στην μέχρι τώρα πορεία μου».

Όσον αφορά τον Παύλο Κολλιακουδάκη ξεκίνησε από την ακαδημιές του ΟΦΗ και πλέον από την Κ20 ήθρε η ώρα να κάνει το μεγάλο άλμα. Να σημειώσουμε ότι ο Κολλιακουδάκης αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ.Μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένος λίγο μετά την υπογραφή του πρώτου του επαγγελματικού συμβολαίου δήλωσε: « Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κ. Πετράκη για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στην μεγάλη ομάδα του ΟΦΗ. Θα προσπαθώ καθημερινά και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις»
Στο μεταξύ τελευταία ημέρα των μετεγγραφών σήμερα (ολοκληρώνεται στις 8 το βράδυ) και στην Αθήνα βρίσκονται Πουλινάκης και Μαχλάς για την περίπτωση του 19χρονου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού Νίκο Μαρινάκη για τον οποίο γίνεται προσπάθεια προκειμένου να αποκτηθεί είτε με την μορφή δανεισμού είτε με ελευθέρα μεταγγραφή.
Τέλος να σημειώσουμε ότι ναυάγησε πριν από λίγο η περίπτωση του 23χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ Απόστολο Γιάννου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τον κέρδισε τελικά στην ομάδα του Πλατανιά

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα