Αθλητισμός | 26.02.2015

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να σταματήσει τη δράση στη Super League ως ένα πρώτο μέτρο πάταξης της βίας βρίσκει σύμφωνο τον… Φραντσέσκο Τότι, που δήλωσε θα έπρεπε να γίνει και στην Ιταλία.

Μπορεί η απόφαση της κυβέρνησης να αναστείλει τη δραστηριότητα στη Super League μέχρι νεωτέρας, ως ένα πρώτο μέτρο για την πάταξη της βίας, να αμφισβητείται από πολλούς στην Ελλάδα, αλλά βρίσκει έναν υποστηρικτή από το εξωτερικό. 

Κι όχι κάποιον τυχαίο, αλλά τον μεγάλο Φραντσέσκο Τότι. Ο αρχηγός της Ρόμα θεωρεί πως ένα αντίστοιχο μέτρο θα ήταν αποτελεσματικό και για την Ιταλία που πλήττεται επίσης από κρούσματα βίας και δεν έχει καταφέρει να την καταστείλει. 

«Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αλλά απέξω η εικόνα είναι διαφορετική. Θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά μέτρα και να σταματήσουμε τη δράση των ατόμων που προκαλούν αυτά τα προβλήματα. Θα έπρεπε να τιμωρηθούν ομάδες και άνθρωποι. Δείτε πώς παρενέβησαν στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να παραδειγματιστούμε και να κάνουμε κι εμείς το ίδιο, αλλά δυστυχώς στην Ιταλία δεν θα γίνει ποτέ τίποτα τέτοιο», δήλωσε ο Ιταλός μεσοεπιθετικός.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα