Αθλητισμός | 23.03.2014

Τραπέζι παρέθεσε ο Ευγένιος Γκέραρντ σε αθλητικούς συντάκτες του Ηρακλείου.

Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα ,ο Ευγένιος Γκέραρντ ανταπέδωσε το βράδυ του Σαββάτου(22/3) ,στο ΄΄Εν Πλω΄΄, ένα  τραπέζι που του είχαν παραθέσει πριν από 25 χρόνια, οι αθλητικοί συντάκτες του Ηρακλείου για να τιμήσουν την προσφορά του στον ΟΦΗ και το Κρητικό ποδόσφαιρο .

Ο Γκεραρντάκης όπως τον είχε βαφτίσει σε εκείνο το τραπέζι, ο πατριάρχης της αθλητικής δημοσιογραφίας στο Ηράκλειο ,Σωτος Παιδάκης  αναπόλησε με την παρέα του τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος ενώ έδειξε ότι δεν έχει χάσει και το ξεχωριστό του . χιούμορ .Η συγκίνηση του τεχνικού ,που οδήγησε τον ΟΦΗ στις μεγαλύτερες επιτυχίες του ,ήταν έντονη όταν παρέλαβε το δώρο των προσκεκλημένων του. Μια φανέλα του ΟΦΗ ,χαραγμένη με το  κρητικό… όνομά του(Γκεραρντακης ) και τις δύο κορυφαίες του επιτυχίες  στον πάγκο της Κρητικής  ομάδας.

Την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, στις 21 Ιουνίου 1987, και τη νίκη- αποκλεισμό επί της μεγάλης Ατλέτικο Μαδρίτης στο ΟΥΕΦΑ, 2 Νοεμβρίου του  1993. Κανείς όμως δεν ξέχασε και τον μεγάλο απόντα της βραδιάς, τον Μανούσο Ζαχαριουδάκη,που έφυγε νωρίς για το ταξίδι χωρίς γυρισμό.

Ο ΟΦΗ στον τελικό 


Ο Γκέραρντ  όπως ήταν φυσικό μίλησε και για τη μεγάλη του αγάπη τον ΟΦΗ ,εκφράζοντας τη σιγουριά του για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου :΄΄Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλά τώρα.Πάει τελικό και περιμένω να δω τι θα γίνει εκεί.Βέβαια υπάρχει και η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό αλλά εκεί θα πρέπει να πάει για να κερδίσει και όχι για να κρατήσει το 1-0 ΄΄είπε 
Η βραδιά εξελίχτηκε σε ένα υπέροχο ταξίδι αναμνήσεων ,με άψογους  οικοδεσπότες τον Κρητικό Ευγένιο Γκέραρντ  και τη σύζυγο του Κατερίνα ,στους οποίους ,ο συνάδελφος Σωτος Παιδάκης αφιέρωσε την παρακάτω μαντινάδα:

΄΄Ο Γκέραρντ είναι κρητικός 
αυτό το ξέρουμε  όλοι
και έχει αράξει στην Ελιά 
για τη ζωή του όλη΄΄.

Πηγή: ekriti.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα