Κρήτη | 30.05.2014

Την ερχόμενη Πέμπτη

Το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Κρήτης, διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014 και ώρα 11:30 στο αμφιθέατρο Καραναστάση (κλειστό Γυμναστήριο) του ΤΕΙ Κρήτης, ενημερωτική και ψυχαγωγική εκδήλωση αφιερωμένη στην προβολή των δράσεων του Τμήματος κατά το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014. Η εκδήλωση έχει τους εξής στόχους:

α) Να αναδείξει τις εκπαιδευτικές δράσεις και τα επιστημονικά επιτεύγματα των φοιτητών και των καθηγητών του Τμήματος (π.χ. πτυχιακές εργασίες, δράσεις στα εργαστήρια και τους χώρους πρακτικής άσκησης / εποπτείας, συμμετοχή σε ερευνητικά έργα, εμπειρίες από μετακινήσεις στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus κ.άλ.),

β) Να προβάλει τα ταλέντα, τις πολιτιστικές και δημιουργικές δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου των φοιτητών, οι οποίες θα αποτελέσουν το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης.

γ) Να ισχυροποιήσει τους δεσμούς με την τοπική κοινωνία και να προβάλλει το έργο του Τμήματος στην ευρύτερη επιστημονική κοινότητα.

 

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι η συγκεκριμένη εκδήλωση να αποτελέσει θεσμό για το Τμήμα και να οργανώνεται εφεξής σε ετήσια βάση.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα