Ελλάδα | 08.02.2014

Κουτσούμπας: Δεν αντέχει άλλο ο λαός μας να χρυσοπληρώνει

Τα πυρά του κατά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για την πολιτική της αύξησης διοδίων και του ΣΥΡΙΖΑ για τις προτάσεις για επιβολή «αναλογικών διοδίων», έριξε ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γγ τόνισε ότι ο «δεν αντέχει άλλο ο λαός μας να χρυσοπληρώνει ακόμα και τους δρόμους» και επισήμανε ότι το ΚΚΕ έχει καταθέσει τροπολογία για την πλήρη κατάργηση των διοδίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Κουτσούμπα:

«Οι νέες αυξήσεις - φωτιά στα διόδια είναι απαράδεκτες, προκαλούν. Μέχρι πότε ο εργαζόμενος, ο άνεργος, ο επαγγελματίας, ο αγρότης θα πληρώνουν πανάκριβα την κατασκευή οδικών αξόνων για να εξασφαλίζουν κέρδη μια χούφτα εταιρείες – μονοπώλια, σε βάρος του λαού που υποφέρει;

Η λαϊκή κατακραυγή πρέπει να κατευθυνθεί τόσο απέναντι στη συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για τις προκλητικές αυξήσεις στα διόδια, αλλά και στις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που τώρα μιλά για επιβολή «αναλογικών διοδίων», δηλαδή πάλι ο λαός να ακριβοπληρώνει τα διόδια. Το ΚΚΕ με τροπολογία που κατέθεσε στη βουλή, ζητά την πλήρη κατάργηση όλων των διοδίων. Αυτή αποτελεί και τη μόνη, φιλολαϊκή λύση».

Newsbeast

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα