Ελλάδα | 30.03.2016

Ο Καμμένος, ο Μουζάλας και τα Σκόπια

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου σχετικά με το θέμα Μουζάλα και τα περί «Μακεδονίας» όπως φαίνεται θα είναι περιττή, σημειώνει η εφημερίδα "Τα Νέα".

Κι αυτό, καθώς κατά την συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και τη διαπλοκή, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε νέα αναδίπλωση, καθώς υποβάθμισε το μέχρι πρότινος «έγκλημα» του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής σε «λεκτικό λάθος».

Επιπλέον, ο Πάνος Καμμένος από το βήμα της Βουλής διαβεβαίωσε πως θα στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα μέχρι τέλους -γιατί μεταξύ άλλων δεν είχε σχέσεις με τον Χριστοφοράκο και τα υποβρύχια- απαλλάσσοντας τουλάχιστον προοσώρας τον πρωθυπουργό από το άγχος της αναζήτησης νέου κυβερνητικού εταίρου.

Η αλλαγή στάσης του Πάνου Καμμένου δεν θα μπορούσε, φυσικά, να περάσει ασχολίαστη από την αντιπολίτευση.

Ανεφερόμενος στο πρόσφατο επεισόδιο Καμμένου - Μουζάλα, ο πρόεδρος της ΝΔ έδειξε προς τα υπουργικά έδρανα και είπε: «Λόγια του αέρα, δήθεν εθνικές ευαισθησίες και τελικά, σαν να μην τρέχει τίποτα, όλοι μαζί στις υπουργικές καρέκλες. Αυτοεξευτελισμός. Η ευθιξία και η υπευθυνότητα είναι λέξεις άγνωστες στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ».

 

in.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα