Είδα - Άκουσα | 27.11.2015

Άστραψε και βρόντηξε στη Βουλή ο Νίκος Ηγουμενίδης -τι είπε στην επιτροπή των νησιωτικών περιφερειών

Το έχω ξαναπεί ότι οι πιο...ουσιαστικές συζητήσεις στη Βουλή γίνονται στις επιτροπές και όχι στην ολομέλεια στην οποία ειδικά εάν παραβρίσκονται οι αρχηγοί μόνο τσιτάτα ακους. Χθες λοιπόν συνεργάτης μου παρακολούθησε την επιτροπή νησιωτικών περιφερειών όπου παρέστη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ.Πολάκης λόγω και του ότι συζητιόταν το νομοσχέδιο για την οργάνωση του ΕΚΑΒ κλπ.

Στα έδρανα ήταν μεταξύ άλλων ήταν ο Κρεμαστινός, ο Κεγκέρογλου και ο Ηρακλειώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Νίκος Ηγουμενίδης. Ο οποίος ως γιατρός, αλλά κι ως πρώην διοικητής της ΥΠΕ Κρήτης ξέρει καλά το θέμα. Η παρέμβασή του ήταν ουσιαστική αν και ολιγόλεπτη. Και περιέγραψε με μελανά χρώματα τι συμβαίνει στη διοίκηση.

"Τι να σας πω , δεν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι" είπε και τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουμε τη διοίκηση "προς συμφέρον των πολιτών". Κι αποκάλυψε ότι ο ίδιος στη ΔΥΠΕ είχε υπογράψει τον Ιούλιο ένα έγγραφο. "Πήγα τώρα κύριε υπουργέ και το έψαξα. Δεν υπάρχει το έγγραφο στο υπουργείο, έχει εξαφανιστεί"!

Ο Νίκος Ηγουμενίδης είπε ότι πρέπει να αλλάξει το πλαίσιο , "δεν μπορεί να χρειάζονται 11 άτομα για να κινηθεί ένα ασθενοφόρο"! Και κατέληξε με νόημα: "Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις γιατί ο Ηγουμενίδης κι όλοι μας εδώ μέσα θα έχουμε κάνει μαι τρύπα στο νερό εάν συνεχιζουν οι άνθρωποι , οι ασθενείς να μεταφέρονται στην καρότσα αγροτικού στο νοσοκομείο"!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα