Αθλητισμός | 30.03.2014

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι οι ομάδες που βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας των δύο ομίλων, θα μετάσχουν στα μπαράζ ανόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήρωση θα γίνει τελικά την Πέμπτη (03/04) και η σέντρα των μπαράζ ανόδου την Τετάρτη (09/04). 

Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ ομόφωνα αποφάσισε, σύμφωνα και με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος, τη διεξαγωγή των play- off (οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο) με βάση την βαθμολογική τους κατάταξη».

Παράλληλα,αποσύρθηκε το εξώδικο που έστειλε ο Ολυμπιακός Βόλου, ζητώντας να μην συμμετάσχουν στα μπαράζ οι ομάδες που δεν έχουν αδειοδοτηθεί για τη Football League.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που προβιβάστηκαν πέρυσι από τη Football League 2 και έχουν εξααφαλίσει την παρουσία τους στην 4άδα ή βρίσκονται κοντά στα play off (Κασσιόπη, Αιγινιακός, ΑΟ Χανιά, Παναιγιάλειος, Φωστήρας), δεν είχαν περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης. Αυτό, πάντως, τους το επέτρεπε η ΕΠΟ, γι’ αυτό και το εξώδικο αποσύρθηκε.

Σχετικά, τέλος, με το θέμα της αποχής, συμφωνήθηκε να καταβληθεί στο Εγγυητικό Ταμείο ένα ποσό την προσεχή εβδομάδα και η αγωνιστική αυτή θα γίνει κανονικά το Σαββατοκύριακο (29-30/03).

Πηγή: sportfmxania.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα