Αθλητισμός | 30.12.2013

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, εκφράζοντας την επιθυμία του να αναμιχθεί στα κοινά του ΟΦΗ!

Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην παράγοντας της Καβάλας, Βλάσης Τσάκας, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση της επόμενης ομάδας.

Δήλωσε πως ενδιαφέρεται για την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα για την ομάδα του ΟΦΗ την οποία όπως τόνισε έχει στη καρδιά του.

Αναλυτικά είπε:

Για τα προβλήματα που έχει αναλάβει παρά το γεγονός πως έφυγε από τη Καβάλα:

“Όταν οι άνθρωποι έρχονται με “μανατζαρίστικες” μεσολαβήσεις κάποιοι την πληρώνουν. Υπήρχαν κάποια προβλήματα με ένα ποδοσφαιριστή ο οποίος δε μπορούσε να φύγει αλλά  βρήκαμε την άκρη με την Ελληνική Αστυνομία, πληρώσαμε κάποιο πρόστιμο και όλα πήγαν καλά”.

Για τους λόγους που έφυγε από τη Καβάλα:

“Όταν υπάρχει ένα μαγαζί που είναι “μπάχαλο” και προσπαθείς να το συμμαζέψεις και όλο συναντάς προβλήματα αλλά υπάρχουν και απαιτήσεις από τους μεγαλομετόχους δε πάει άλλο. Δε μπορούσα να συνεχίσω”.

Για τις ικανότητες της Καβάλας:

“Η ομάδα ξεκίνησε καλά είχε εννιά βαθμούς θα μπορούσε να έχει 15 και μπορεί να παραμείνει άνετα στη κατηγορία”.

Για τους ανθρώπους που γνωρίζει οι οποίοι θέλουν να χρηματοδοτήσουν:

“Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι έτοιμοι να χρηματοδοτήσουν με τα λεφτά να είναι αρκετά. Υπάρχουν γνωριμίες και θα δούμε τι θα γίνει. Ψάχνω για την επόμενη ομάδα. Είναι χειροπιαστά ποσά από σοβαρές εταιρίες που βάζουν τα χρήματα όχι προφανώς για να τα χαρίσουν”.

Για την δεύτερη κατηγορία:

“Η Β Εθνική είναι ζούγκλα. Ο Καλογιάννης τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά δεν υπάρχουν λεφτά. Δε ξέρω αν θα τελειώσουν το πρωτάθλημα όλες οι ομάδες καθώς μόνο πέντε έχουν χρήματα”.

Για το που θα ήθελε να είναι ο επόμενος σταθμός του:

“Σκέφτομαι μια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Ψάχνω για οπουδήποτε υπάρχει κάτι καλό και δεν υπάρχουν προβλήματα οπότε η Θεσσαλονίκη δεν με ενδιαφέρει. Μου αρέσει πολύ η Κρήτη και πιο συγκεκριμένα ο ΟΦΗ. Έχει κόσμο, υπάρχει σωστός χειρισμός και ένα τέτοιο μαγαζί προσελκύει κόσμο. Κατάγομαι από το Ηράκλειο, ο ΟΦΗ πάντα με ενδιαφέρει και πάντα είναι στη καρδιά μου”.

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό:

“Ο Παναθηναϊκός πάει καλά αγωνιστικά. Ο Γιαννακόπουλος βρίσκεται προ πυλών αν και αναρωτιέμαι πως ακόμα δεν έχει ελέγξει τα οικονομικά. Αν το κάναμε εμείς αυτό θα βρισκόμασταν κρεμασμένοι στο σύνταγμα”.

Για τις ομάδες της Θεσσαλονίκης:

“Ο ΠΑΟΚ δεν έχει θέμα και πάει καλά, ο Άρης θα βρει το δρόμο του αν ρυθμίσει τα χρέη του βέβαια και ο Ηρακλής χρειάζεται υπομονή για να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα του”.

Πηγή: sport24.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα