Κόσμος | 31.10.2015

Ήδη από το καλοκαίρι η εφημερίδα είχε τροποποιήσει την πολιτική πρόσβασης με συνδρομές στον ιστότοπό της.

Η ψηφιακή έκδοση της βρετανικής ταμπλόιντ "The Sun" θα είναι ξανά ανοιχτή για όλους δωρεάν από τις 30 Νοεμβρίου, δύο χρόνια αφότου είχε εφαρμόσει ένα σύστημα πρόσβασης στο περιεχόμενό της με συνδρομές.

"Από τις 30 Νοεμβρίου, η Sun θα είναι ουσιαστικά δωρεάν στον ψηφιακό κόσμο" ανέφερε ένας εκπρόσωπος της News UK, της βρετανικής θυγατρικής της News Corp, της εκδοτικής εταιρείας που ανήκει στην οικογένεια Μέρντοχ.
Ήδη από το καλοκαίρι η εφημερίδα είχε τροποποιήσει την πολιτική πρόσβασης με συνδρομές στον ιστότοπό της. Από τις 30 Νοεμβρίου, μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του περιεχομένου της θα παραμείνει συνδρομητικό, όπως το παιχνίδι Club Dream Team και η εφαρμογή The Sun Classic που προσφέρει στους αναγνώστες την εφημερίδα σε μορφή pdf.
"Αισιοδοξώ ότι αυτή η εξέλιξη θα μας επιτρέψει να διατηρήσουμε --και να βελτιώσουμε-- τη μοναδική θέση της Sun στη βρετανική κουλτούρα" ανέφερε η Ρεμπέκα Μπρουκς, η διευθύντρια της News UK, σε μήνυμά της προς τους εργαζομένους. Παρά την πτώση των πωλήσεων τα τελευταία χρόνια, η Sun παραμένει η εφημερίδα με τους περισσότερους αναγνώστες στη Βρετανία.
Ο όμιλος υπογράμμισε επίσης τη "μεγάλη δημοτικότητα" του παιχνιδιού Club Dream Team, στο οποίο έχουν εγγραφεί 1,25 εκατομμύριο παίκτες για να γίνουν "μάνατζερ" μιας εικονικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Παρά την επιτυχία του παιχνιδιού αυτού όμως, οι συνδρομές στον ιστότοπο της εφημερίδας έφταναν μόνο τις 225.000, τον Νοέμβριο του 2014.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα