Κρήτη | 25.04.2013

Έκθεση χειροποίητων ειδών πραγματοποιείται σήμερα,στο λιμάνι Ηρακλείου, μέχρι τις 20.00 από τον σύλλογο χειροτεχνών και καλλιτεχνών Κρήτης.

Αγιογραφίες, ξύλινες κατασκευές , χειροποίητα σαπούνια ,κοσμήματα και κεραμικά, είναι λίγα μόνο από τα χειροποίητα είδη που εκτίθενται σήμερα από τις 9.00 το πρωί στην έκθεση χειροποίητων ειδών του συλλόγου χειροτεχνών και καλλιτεχνών Κρήτης «Τέχνης Έργα», στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τα εκθέματα του νεοσύστατου συλλόγου «Τέχνης Έργα», κίνησαν το ενδιαφέρον πολλών τουριστών που έσπευσαν να περιεργαστούν την αισθητική των ντόπιων.

Ο σύλλογος «Τέχνης Έργα», διατηρώντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δραστηριοποιείται για τη συλλογή τροφίμων τα οποία θα διατεθούν για να ενισχύσουν τα συσσίτια Αγ. Γεωργίου στον Πόρο.

«Καλούμε τους πολίτες να υποστηρίξουν το έργο του συλλόγου και να γνωρίσουν τις δημιουργίες των συμπολιτών τους», προέτρεψε τους Ηρακλειώτες η πρόεδρος του συλλόγου, κ. Μαρία Σωτηροπούλου. Ακόμα, η πρόεδρους του συλλόγου τόνισε την πρόθεση των μελών να συνεργαστούν με κοινωφελείς οργανισμούς και εθελοντικές ομάδες για καλό σκοπό.

Με το σύλλογο «Τέχνης Έργα», μπορείτε να επικοινωνήσετε και μέσω facebook  στο λογαριασμό «Σύλλογος Χειροτεχνών ΤΕΧΝΗΣ ΕΡΓΑ».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα