Αθλητισμός | 11.01.2015

Ο Γιάννης Ταουσιάνης δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, όμως τόνισε ότι δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα του Εργοτέλη.

Σε ένα παιχνίδι που ο Εργοτέλης το είχε χάσει από το 25’, ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν μπορούσε να αναφέρει πολλά. Ο προπονητής των Κρητικών αρκέστηκε να ανορθώσει το φρόνημα των παικτών του, εν όψει της δύσκολης συνέχειας και να παραδεχτεί την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα είναι μια πολύ κακή μέρα για εμάς. Μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται και δεν υποστήριξε όσα έχουμε παρουσιάσει σε γενικές γραμμές μέχρι τώρα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είχαμε να διαχειριστούμε το ματς με αρκετά προβλήματα, λόγω των τραυματισμών. Αναγκάστηκε να παίξει παίκτης με μόνο μία προπόνηση.

Αυτή είναι η αιτιολογία και όχι δικαιολογία για όσα παρουσιάσαμε στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά στα 15 πρώτα λεπτά. Δεν είχαμε ψυχισμό, ενέργεια και συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να τελειώσει το παιχνίδι στο 15ο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο κοιτάξαμε να περισώσουμε ό,τι σώζεται και να κοιτάξουμε να μην κουραστούν οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης».

Υπήρξε συγκεκριμένος λόγος που κάνατε την πρώτη αλλαγή σας τόσο νωρίς, μόλις στο 30;

«Δεν είναι δικαιολογία, είναι αιτιολογία. Παίξαμε με αμυντικά χαφ που δεν είναι αμυντικά χαφ. Η εικόνα που είχαμε με οδήγησε να κάνω μία κίνηση για να ισορροπήσουμε. Ο παίκτης που μπήκε μέσα (σ.σ. Κανέ), είναι ένα καθαρό αμυντικό χαφ που έπαιξε με μία προπόνηση. Μέχρι εκείνη την ώρα παίζαμε με ποδοσφαιριστές που δεν είχαν τα χαρακτηριστικά που έπρεπε για τη θέση»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα