Κόσμος | 29.03.2016

ο Αμερικανός πρόεδρος ενημερώθηκε εκτενώς για τις προσπάθειες των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών και της ομοσπονδιακής ασφάλειας να συνεργαστούν με τις αρχές ασφάλειας άλλων χωρών, αλλά και διεθνώς.

Συνάντηση με ομάδα συμβούλων Εθνικής Ασφάλειας τωνΗΠΑ είχε χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, με αποκλειστικό θέμα την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους, μετά και από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της περασμένης εβδομάδας στις Βρυξέλλες.

«Ο πρόεδρος ενημερώθηκε για τη μη ύπαρξη συγκεκριμένων πληροφοριών, απειλών ή σχεδίων αναφορικά με το ενδεχόμενο παρόμοιων επιθέσεων στις ΗΠΑ» ανέφερε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αμερικανός πρόεδρος ενημερώθηκε εκτενώς για τις προσπάθειες των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών και της ομοσπονδιακής ασφάλειας να συνεργαστούν με τις αρχές ασφάλειας άλλων χωρών, αλλά και διεθνώς, ενώ ο ίδιος έδωσε οδηγίες, προκειμένου οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν, ώστε ν' αποτραπεί το ενδεχόμενο οποιασδήποτε τρομοκρατικής επίθεσης από το Ισλαμικό Κράτος.

 

naftemporiki.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα