Κόσμος | 31.12.2012

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο πλάι του λαού ώστε να ολοκληρώσει τη νίκη και να κατατροπώσει τη συνομωσία εναντίον της Συρίας και του λαού της»

Η Συρία πλησιάζει την ιστορική στιγμή κατά την οποία θα ανακηρύξει τη νίκη επί των εχθρών της, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας Ουάελ αλ Χάλακι στο συριακό κοινοβούλιο.

«Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στο πλάι του λαού ώστε να ολοκληρώσει τη νίκη και να κατατροπώσει τη συνομωσία εναντίον της Συρίας και του λαού της», δήλωσε ο αλ Χάλακι, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Ο Σύρος πρωθυπουργός ισχυρίστηκε ότι οι δυνάμεις που είναι πιστές στο καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ εξακολουθούν να έχουν υπό τον έλεγχό τους το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και συνεργάζονται με τις τοπικές κοινωνίες για να προστατεύσουν τα εργοστάσια και άλλες ζωτικής σημασίας εγκαταστάσεις.

Πάντως αρκετά μέλη της συριακής βουλής επέκριναν τις συνεχείς διακοπές ηλεκτροδότησης σε όλη τη χώρα, ένα σημάδι ότι η σύγκρουση έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στις υποδομές της Συρίας.

ΑΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα