Κρήτη | 16.06.2015

Η πρόταση του Εισαγγελέα διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση κατά του πρώτου κατηγορουμένου ως προς το σημείο ότι οι πράξεις δεν τελέστηκαν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά σε εν βρασμώ ψυχής

Συνεχίζεται σήμερα στα Δικαστήρια των Χανίων η εκδίκαση της βεντέτας που αφορά υπόθεση δολοφονίας τον Μάρτιο του 2009 στα Περβολάκια Κισάμου.

Ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια και ο δεύτερος κατηγορούμενος σε 11 χρόνια για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο μεν πρώτος κατηγορούμενος βαρύνεται για τη δολοφονία 24χρονου σε χωράφι στα Περβολάκια μετά από αντεγκλήσεις που υπήρξαν ανάμεσα σε μέλη των δύο οικογενειών και ο δεύτερος για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος μελών της οικογένειας στο Κέντρο Υγείας Κισάμου όπου είχε μεταφερθεί ο 24χρονος αλλά και ο ίδιος καθώς είχε τραύματα από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας.

Η πρόταση του Εισαγγελέα

Κατά τη διάρκεια της δίκης σήμερα, η πρόταση του Εισαγγελέα διαφοροποιήθηκε από την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση κατά του πρώτου κατηγορουμένου ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ως προς το σημείο ότι οι πράξεις δεν τελέστηκαν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά σε εν βρασμώ ψυχής.

Χανιώτικα Νέα

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα