Κρήτη | 03.02.2015

Στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου

Τον Προφήτη Ηλία, τον Πύργο, το Χουδέτσι, τις Αρχάνες και το Σκαλάνι θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης για να συνομιλήσει με τους συμπολίτες του και να τους ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη τους.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης κατά τη χθεσινή του περιοδεία σε Καμάρες, Βορίζια, Ζαρό, Γέργερη και Αγία Βαρβάρα έγινε δεκτός σε ευχάριστο κλίμα, ενώ συζήτησε με τους πολίτες για το φλέγον ζήτημα της διαπραγμάτευσης και το ζήτημα του χρέους. Όπως τόνισε:

«Η ευχή όλων είναι να πάει καλά η χώρα και η Κυβέρνηση να προχωρήσει το έργο της. Είναι σαφές ότι Κυβέρνηση πρέπει να βρει το βηματισμό της και εμείς ως Αντιπολίτευση να συνδράμουμε δημιουργικά και εποικοδομητικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Παρακολουθούμε τις τοποθετήσεις κυβερνητικών στελεχών σχετικά με τη διαγραφή ή μη του χρέους.

Αναμένουμε να ακούσουμε την επίσημη θέση της χώρας μας και πάνω σ’ αυτή θα τοποθετηθούμε με επιχειρήματα.

Είναι βέβαιο ότι η λογική «κόψε- ράψε» δεν μπορεί να ισχύει για πάντα.»

Εκλογές 2015 | 30.01.2015

«H ΝΔ στο Ηράκλειο είναι μία, είναι ενωμένη, δεν είχε - ούτε θα έχει πυλώνες και συνιστώσες. Δεν είναι ιδιοκτησία κανενός!»

Μετά την χθεσινή περιοδεία του σε Ασήμι, Χάρακα. Λιγόρτυνο, Τεφέλι, Αλικαρνασσό, Κοκκίνη Χάνι και Επισκοπή, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί, στο Τυμπάκι, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί την Τύλισσο, το Γάζι και το Βενεράτο. Οι πολίτες υποδέχονται το Λευτέρη Αυγενάκη σε πολύ ευχάριστο κλίμα και του εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους.

 

Στις συναντήσεις με πολίτες και κομματικά στελέχη κυριαρχούν οι συζητήσεις για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις αλλά και οι εξελίξεις γύρω από το κόμμα. Ο κ. Λ. Αυγενάκης από πλευράς του δε σταματά να τονίζει ότι: «Η ΝΔ στο Ηράκλειο είναι μία, είναι ενωμένη, δεν είχε ούτε θα έχει πυλώνες και συνιστώσες και το σίγουρο είναι ότι δεν έχει ιδιοκτήτες. Προχωράμε μπροστά, έχουμε πολλά να κάνουμε και πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε! Η δική μου ευθύνη, αλλά και οι ευθύνες όλων μας είναι πλέον μεγάλες!»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα