Αθλητισμός | 05.01.2015

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ στο κλειστό γήπεδο του ΒΑΚ με την Διοίκηση της ομάδας να δίνει το παρόν ενώ πλήθος κόσμου αψήφισε τις κακές καιρικές συνθήκες και βρέθηκε στο ΒΑΚ.

Ουσιαστικά αυτό που βγήκε απο την Γενική Συνέλευση είναι να συνεχίσει ο ΟΦΗ την μάχη και να παραμείνει στην Super League, ωστόσο τονίστηκε ότι πρέπει να βρεθούν χρήματα άμεσα για να μπορεί η ομάδα να τρέξει τις υποχρεώσεις που έχει.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Ανδρέας Μανουσάκης τοποθετήθηκε για το "ναυάγιο" με τους Ιταλούς επενδυτές και την αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο από την ομάδα τονιζοντας τα εξής: "Τον τελευταίο καιρό έγιναν διάφορα τα οποία απέτρεψαν να γίνει το deal με τους Ιταλούς επενδυτές, όπως για παραδειγμα το γεγονός ότι ο συνεργάτης του κ. Γκατούζο κ.Γκαετάνο τοαυ οποίου δεν πληρώθηκε το ενοίκιο του σπιτιού και η ιδιοκτητρια άλλαξε την κλειδαριά και αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητο του. Ο κ.Γκατούζο περιμένουμε να τοποθετηθεί επίσημα για την αποχώρηση του. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν έφυγε έτσι αλλά μας ενημέρωσε ότι δεν άντεξε άλλο και θα φύγει, ενώ πρότεινε να μας δώσει 150.000 ευρώ αλλά αρνηθήκαμε για ηθικούς λόγους", ενώ στην συνέχεια είπε Υπάρχουν οφειλές άμεσες και ληξιπρόθεσμες. Το θέμα είναι που πάμε τώρα. Δεν είναι λύση η Γ΄ εθνική. Πρέπει να προχωρήσει η ομάδα. Θα συνεχίσω τον αγώνα. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει. Χρειάζεται χρήματα άμεσα η ομάδα".

Το πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Κουτάντος αφού αναρωτήθηκε γιατί δεν δίνει το παρών ο κ. Πουλινάκης στην Γ.Σ ρώτησε τον Ανδρέα Μανουσάκη πως γίνεται να αυξηθεί το χρέος αφού μειώθηκε το μπάτζετ. Και η απάντηση είναι οτι δεν πέτυχε η οικονομική εξυγίανση και δεν ολοκληρώθηκε ο διαχειριστικός έλεγχος από τους ορκωτούς λογιστές κάτι που θα γίνει στην συνέχεια. Επίσης οτι  οικονομικό στοιχείο έχει προκύψει θα δοθεί στην δημοσιότητα τις προσεχείς μέρες. Ανέφερε και οτι  για τα οικονομικά της ομάδας υπεύθυνος ήταν ο Μάνθος Πουλινάκης.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βασιλάκης πήρε τον λόγο για να απαντήσει στα ερωτήματα για τα οικονομικά της ομάδας. Tόνισε οτι στις 30/6/14 το χρέος είχε μειωθεί. Και μάλιστα είχε και κέρδος η ΠΑΕ.

Μάλιστα έδωσε το παρόν ο δικηγόρος της εταιρείας "Royal Group Holdings" Αλέξανδρος Φουκαράκης ο οποίος ανέφερε ότι δεν είναι εκπρόσωπος της εταιρείας αλλά δικηγόρος και ότι του ζητήθηκε να μην αποκαλύψει περισσότερα πράγματα.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα