Αθλητισμός | 13.01.2015

Ο Νίκος Μαχλάς αποκάλυψε ότι επήλθε συμφωνία με τους τρεις ποδοσφαιριστές...

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς μιλώντας στο "Nova sport-fm" αποκάλυψε ότι επήλθε συμφωνία με τον δικηγόρο των ποδοσφαιριστών Ταυλαρίδη, Ρόβα και Γεωργίου και έτσι αναμένεται να αποσύρουν την αίτηση αφαίρεσης βαθμών κατά της Κρητικής ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Υπάρχει μια κατάσταση με 2-3 ποδοσφαιριστές. Οικονομικές εκκρεμότητες όμως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν. Αυτό έχει ήδη λυθεί το ζήτημα καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο τους».

Στη συνέχεια, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της κρητικής ομάδας συμπλήρωσε«Όλα αυτά έχουν γίνει για να μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας με αρκετές δόσεις τα χρέη μας. Το έχει κάνει και ο Αρης. Για να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας και να κερδίσουμε χρόνο για να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα τα λύσουμε».

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ τόνισε: «Γίνεται ένας ντόρος εις βάρος της ομάδας και δέχεται χτυπήματα που νομίζω ότι είναι άκυρα και δυσφημούν το σωματείο. Είναι κρίμα από άτομα που είναι στο τιμόνι ομάδων να κινούνται έτσι. Δεν μου άρεσε η στάση του ΠΑΟ να στείλει δικηγόρο και να εισηγηθεί η ομάδα να πέσει. Είναι εποχές και δεκαετίες πίσω. Είμαστε μια ομάδα που βιώνουμε καταστάσεις μόνοι μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ιστορία του συλλόγου. Δεν έχουμε κάνει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη ην Κρήτη. Είπαμε ότι όλη η κόντρα αυτή με τον ΠΑΟ δεν βγαίνει πουθενά. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Απλώς ανέφερα το γεγονός και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα