Αθλητισμός | 30.04.2015

Παρά την αισιοδοξία που έβγαινε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για εξασφάλιση άδειας συμμετοχής σε δεύτερο βαθμό, η επιτροπή απέρριψε την έφεση και άπαντες στον ηπειρώτικο σύλλογο έμειναν στο ίδιο έργο θεατές, με τον Γιώργο Χριστοβασίλη να αναφέρεται στους λόγους, αλλά να μην καταφέρνει να χρυσώσει το χάπι.

Οι ισχυρισμοί του δεν πείθουν και οι αντιδράσεις των οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι οργισμένες, και αναμένεται να διαφανούν και στο επικείμενο ματς με τον Εργοτέλη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ μιλώντας στη Nova είπε πως τα τέσσερα «αγκάθια» είχαν ξεπεραστεί. Υποστήριξε πως στο θέμα της ρύθμισης των δόσεων στην Εφορία, όντως ήταν εκπρόθεσμη η ΠΑΕ, αλλά αυτό οφειλόταν στο ότι η εφαρμογή τού taxisnet άνοιξε στις 17 του μήνα. Για το πλάνο της βιωσιμότητας είπε: «Θα έχουμε προσδοκώμενα έσοδα 500.000 ευρώ, ενώ έχουμε πουλήσει τρεις παίκτες και προσκομίσαμε τα συμβόλαια και τις αποδείξεις προκαταβολών».
Επίσης, έκανε λόγο για προσφυγές (!) που έχουν πληρωθεί αλλά και για παλαιότερες διακανονισμένες οφειλές, που «ενώ πληρώθηκαν και επικυρώθηκαν από ΚΕΠ, οι παίκτες είχαν ξεχάσει να τις υπογράψουν». Οσον
αφορά την επόμενη μέρα, επισήμανε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα αν ο ΠΑΣ τερματίσει στην πεντάδα, για να μην ξεκινήσουν τα πλέι οφ, ενώ περιμένει το σκεπτικό της απόφασης, για να καταφύγει και στο διαιτητικό δικαστήριο ΕΠΟ.

Οπως και να έχει, ο κόσμος είναι ανάστατος, αφού νιώθει εμπαιγμό, και οι εκδηλώσεις δυσαρέσκειας είναι δεδομένο πως θα καταγραφούν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, την ερχόμενη αγωνιστική κόντρα στον Εργοτέλη όπου ετοιμάζεται συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.

Πηγή : ΠΑΤΡΙΣ

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα