Κρήτη | 30.06.2014

Εκατοντάδες ρεπό και χρωστούμενες άδειες που εκκρεμούν.

Εκατοντάδες ρεπό που εκκρεμούν, χρωστούμενες άδειες που δεν έχουν δοθεί στο προσωπικό που κάνει να τις παίρνει ακόμα και από το μακρινό 2012 και βέβαια οι σημαντικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και που φέρνει συγχωνεύσεις κλινικών ενόψει καλοκαιριού!

ΔΥΠΕ και Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, όπως αναφέρει στο cretalive o πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Θέμης Φραγκιαδάκης, σχεδιάζουν τη συγχώνευση της Νεφρολογικής Κλινικής με εκείνην της Παθολογικής ενώ το δρόμο της συγχώνευσης παίρνουν και οι δύο παιδιατρικές σε ΠΑΓΝΗ και Βενιζέλειο.

Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι είναι με  " το όπλο παρά πόδα" με αφορμή τη λήξη της προθεσμίας ( στις 30 Ιουνίου) για την ανακοίνωση του επιμερισμού των ποσοστώσεων αξιολόγησης του προσωπικού που σύμφωνα με τους εργαζόμενους με βάση το 15% που θα πρέπει να αξιολογηθεί ως ανεπαρκές, ανοίγει ο δρόμος για διαθεσιμότητα και στο βάθος απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση για το θέμα ενώ συναντήθηκαν και με το διοικητή Νίκο Χαριτάκη, που τους διαβεβαίωσε πως η διαδικασία δεν θα προχωρήσει και δεν θα στείλει τις σχετικές καταστάσεις.
 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα