Αθλητισμός | 16.12.2015

Η διοίκηση της Τσέλσι συνεδριάζει την Τετάρτη (16/12) με μοναδικό θέμα την απόλυση ή όχι του Ζοζέ Μουρίνιο, μετά τη νέα ήττα από τη Λέστερ.

Τελείωσε η υπομονή της διοίκησης της Τσέλσι μετά την αποκαρδιωτική εμφάνιση και την ήττα από τη Λέστερ; Θα φανεί σήμερα (16/12) όπου συνεδριάζει εκτάκτως για το αν θα διατηρήσει τον Μουρίνιο στη θέση του προπονητή.

Οι πέντε που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο της Τσέλσι είναι, εκτός από τον Αμπράμοβιτς, ο Μπρους Μπακ, η Μαρίνα Γκρανοβσκάια, ο Γιουτζίν Τένενμπαουν και ο Μίκαελ Εμενάλο. Το 2013 ήταν οι ίδιοι που ψήφισαν με 3-2 υπέρ της πρόσληψης του Μουρίνιο.

Αν τελικά αποφασιστεί να απομακρυνθεί ο Πορτογάλος από τον πάγκο των "μπλε" τότε ο Ρώσος μεγιστάνας θα πρέπει να πληρώσει σχεδόν 55 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση και ίσως αυτός είναι ο λόγος που είναι διστακτικοί και δεν τον απολύουν. Το 2007, η πρώτη φορά που απέλυσαν τον Μουρίνιο, ο Αμπράμοβιτς πλήρωσε τον Μουρίνιο και το τεχνικό επιτελείο 22 εκατομμύρια ευρώ.

Στην Αγγλία έχουν τόσο σίγουρο πως ο Πορτογάλος θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Τσέλσι που έχουν βγάλει τους πιθανούς αντικαταστάτες αλλά και τις πιθανότητες που έχουν να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας.

Πηγή: sport24.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα