Αθλητισμός | 12.01.2015

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών της Α.Λ.Μ.

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση των αθλητών της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ στο Κύπελλο Χειμώνα που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας στην Αθήνα το Σάββατο.

Με τη συμμετοχή 95 αθλητών και 52 αθλητριών άνω των 13 ετών πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στο Ξίφος Μονομαχίας (το Ξίφος ασκήσεως και η Σπάθη θα γίνουν στις 21/2 2015) του Κυπέλλου Χειμώνα. Η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ συμμετείχε με 4 αθλητές:τον Φουστανάκη Στέλιο που αν και έφηβος κατάφερε έπειτα απο τον πρώτο γύρο να περάσει στους 70.Νίκησε τον Τερζόγλου (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) (15-11) και πέρασε στους 32.

Εκεί αντιμετώπισε τον Μηνά (Π.Γ.Σ.) και επιβλήθηκε 15-13 περνώντας έτσι στους 16.Επόμενος αντίπαλος του ο μετέπειτα κυπελλούχος Τσώκας Ν.(ΟΞΙΦ) ο οποίος και του στέρησε την είσοδο στην 8 άδα (15-8) τελική θέση για το Φουστανάκη η 14η!!!Ο Λαμπακάκης Φραγκίσκος έπειτα από ένα κακό για τα δεδομένα του Μεσσαρίτη αθλητή πρώτο γύρο, πέρασε στους 70.ξεπερνώντας το εμπόδιο του Πέρδικα βρέθηκε στους 32.Εκεί τον σταμάτησε ο Πάνος (Π.Γ.Σ.) 15-11.

Τελική θέση για τον Λαμπακάκη που σημειωτέον έπαιξε έχοντας στα πόδια του ακόμα λάμες από το περσινό ατύχημα,η 29η.Την επόμενη θέση (30η) κατέλαβε ο Μελαμπιανάκης που αφού πέρασε στους 70 νίκησε τον Χατζόπουλο(ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) με 15-14 έχασε από τον Κορακίτη (ΟΣΑ) με 15-11.Και ο Τσακιράκης όμως(έφηβος και αυτός) πέρασε στους 70 αλλά ο Φιλιππούσης (ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) του σταμάτησε το δρόμο προς τους 32.Τελική θέση η 60η. Τα μετάλλια: 1ος Τσώκας Ν.(ΟΞΙΦ) 2ος Καββαδίας (ΠΑΟ) 3οι Τσώκας Α.(ΟΞΙΦ) και Αμπάλοφ (ΒΙΚΤΩΡΙΑ).

Στις γυναίκες τώρα η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ εκπροσωπήθηκε από 2 νεάνιδες :την Τσακιράκη Άννα η οποία πέρασε στις 40 νίκησε την Χήτου (Α.Ο.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ) πέρασε στις 32,όπου αποκλείστηκε από τηνΠαπαγγελοπούλου (Π.Γ.Σ.) καταλαμβάνοντας τελικά την 32η θέση. Η Χαραλαμπάκη Ραφαέλα αφού πέρασε και αυτή στις 40 πρώτες,έχασε την πρόκριση για τις 32 από την Αιβατζίδου (ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ).Τελική θέση η 38η. Τα μετάλλια: 1η Πέρδικα (EΓΣ) 2η Πασχαλίδου (Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 3ες; Μολυβίδου (ΜΑΚ.ΛΕΣΧΗ) και Πανταζίδη (ΠΓΣ).

Επιτυχημένη χαρακτηρίζει ο προπονητής του συλλόγου κος Φουστανάκης Δημήτρης την αποστολή σου Σαββάτου. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για τους έφηβους και τις νεάνιδες μας που έδειξε ότι στον μήνα που απομένει μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πάνω σε αρκετά πράγματα. Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου και ευχαριστεί την ακτοπλοϊκή εταιρία ΑΝΕΚ LINES για την συμπαράσταση της και σ αυτό το ταξίδι.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα