Αθλητισμός | 28.03.2016

Τρεις αθλητές του ΑΟ ΘΗΣΕΑ θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες σε Γαλλία και Ογγαρία για να λάβουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Στα μόλις 5 χρόνια από την ίδρυσή του ο ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ πετυχαίνει το βασικό όραμά του! Οι αθλητές του αγωνίζονται εντός αλλά και  εκτός των συνόρων της Ελλάδος! 

Τρεις αθλητές του συλλόγου θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες σε Γαλλία και Ουγγαρία για να λάβουν μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα οι Γιάννης Καραπιδάκης και ο Θόδωρος Τσακιράκης θα μεταβούν στην πόλη Bourges της Γαλλίας καθώς θα  λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων που θα πραγματοπιηθεί από 1η έως 10 Απριλίου . "Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε την καταπληκτική αυτή εμπειρία και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό" δήλωσαν οι ξιφομάχοι του ΑΟ ΘΗΣΕΑ.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης θα συμμετάσχει σε 14ήμερο camp προετοιμασίας στη Βουδαπέστη με την Εθνική Ομάδα της Ουγγαρίας καθώς στις 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί  το προολυμπιακό τουρνουά όπου θα κριθεί η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς στο Ριο της Βραζιλίας. 

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία  σε όλους στους αθλητές, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.aothiseas.gr

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα