Αθλητισμός | 31.10.2013

Άσχημα εξελίσσεται η τρίτη εβδομάδα των διεθνών τουρνουά (10.000$) για τα Ελληνικά χρώματα, αφού οι αποκλεισμοί των Ελλήνων αθλητών ήταν αρκετοί, μοναδική εξαίρεση ο Μάρκος Καλοβελώνης.

Στους άνδρες  ο Μάρκος Καλοβελώνης προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο στο μονό ανδρών αφού ξεπέρασε (αρκετά πιο εύκολα απ'όσο δείχνει το τελικό σκόρ) με 2-0 σέτ (6-4/ 6-4), το εμπόδιο του Βρετανού Michael Suleau, την ίδια ώρα που ο Χάρης Καπόγιαννης έχανε από τον Γάλλο Allexander Muller με 2-0 σέτ (6-3 / 7-5).
Ήττα και για τον Αναστάσιο Παυλή που Ηττήθηκε απο τον Γερμανό Peter Heller με 2-0 σέτ (7-5 / 6-2).
Στo διπλό ο Κωσταντίνος Μίκος και ο Ρουμάνος συμπαίχτης του, Petru-Alexandru Luncanu δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν απο τους Tom-Kocevar Desman (SLO) και Miki Jankovic (SRB) με 2-0 σέτ (6-2 / 6-2).
Στις γυναίκες η Αγνή Στεφάνου και η Βουλγάρα παρτενέρ της έμειναν εκτός συνέχειας αφού αποκλείστηκαν απο τις Jelena Stojanovic (AUS) και Julia Stamatova (BUL) με 2-0 σέτ (6-2 / 6-1).

Το σημερινό Πρόγραμμα
Απο το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας του Μάρκου Καλοβελώνη με τον Αυστριακό Νο.4 του ταμπλό Dennis Novak στα πλαίσια της φάσης των 16 στο μονό ανδρών.
Στις γυναίκες αύριο πραγματοποιείται η δεύτερη μέρα της φάσης των 16 στο μονό, Ελληνική συμμετοχή δεν υπάρχει.
Όλοι οι αγώνες είναι  στα πλαίσια του 3rd Hellenic Zeus ITF Pro Circuit που διεξάγεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Lyttos Bitch Hotel στη Χερσόννησο Ηρακλείου Κρήτης.

 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα