Αθλητισμός | 01.10.2013

Θα καθυστερήσει για πολύ ακόμα η ένταξη του Νταβίντ Θέρα στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης του Πλατανιά, αφού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση.

Παρότι η κατάσταση του τραυματισμού του Νταβίντ Θέρα έδειχνε σταδιακή βελτίωση, δεν κατάφερε να γλιτώσει το χειρουργείο, καθώς προχώρησε σε αρθροσκόπηση.
Ο Ισπανός επιθετικός ακολούθησε αρχικά συντηρητική αγωγή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά που τον ταλαιπωρεί, ενώ η βελτίωση της κατάστασής του τον έκανε να προχωρήσει σε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Μόλις όμως επιχείρησε να ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» δεν κατάφερε να ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε αρθροσκόπηση.

Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία της Χανιώτικης ομάδας για τον επόμενο αγώνα, με αντίπαλο τον Εργοτέλη, το ερχόμενο Σάββατο στο Ηράκλειο, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, όπου εκτός απο τον τραυματία Νταβίντ Θέρα που δεν προπονήθηκε, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τόνι Μοράλ

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 5 το απόγευμα, στο Μάλεμε.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα