Αθλητισμός | 29.05.2013

Αναβολή πήρε από την ΕΕΑ η υπόθεση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ

Ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού βρέθηκε σήμερα εκπρόσωπος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ στην οποία και δόθηκε αναβολή για την προσκόμιση της εγγυητική επιστολή για τις 12 Ιουνίου ενώ η ίδια ημερομηνία δόθηκε και στην Παναχαϊκή. Αντίθετα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου προσκόμισε εγγυητική επιστολή.
Εν τω μεταξύ αποφασίστηκε η ολική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Κέρκυρα, μετά από αίτημα των ποδοσφαιριστών Φλαβίνιο και Λουκά Αποστολίδη, του προπονητή Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και της εταιρείας «SQUADRA ΜΟΝ. ΕΠΕ».
Επίσης, η ΕΕΑ προχώρησε σε ανάκληση του πιστοποιητικού της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία δεν συμπλήρωσε εγκαίρως την εγγυητική επιστολή (κάτι που φυσικά δεν έχει καμία επίπτωση για την Ένωση, με δεδομένη την απόφαση εκκαθάρισης της ΠΑΕ).
Τέλος αναβλήθηκε η συζήτηση για το αίτημα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για αλλαγή του προϋπολογισμού της, καθώς και για το αίτημα των Στέργιου Ψιάνου, Φρανσίσκο Ντελγκάδο, Ακη Μάντζιου και Φώτη Τσουβαλτσίδη για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Θρασύβουλος.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα