Αθλητισμός | 22.07.2015

Στον ΟΦΗ τα πάντα κινούνται γύρω από την έναρξη της προετοιμασίας της ερχόμενης Δευτέρας (27/7) – Στο Ηράκλειο ο Σεροπιάν που επισκέφθκηε ΒΑΚ και «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας που παράλληλα σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα του ΟΦΗ βρίσκεται στο επίκεντρο στους «κόλπους» του σωματείου.

Οι εργασίες στο ΒΑΚ, οι μεταγραφικές κινήσεις, η δρομολόγηση μιας σειράς θεμάτων κλιμακώνονται προκειμένου η πρώτη συγκέντρωση να βρει τον ΟΦΗ κατά το δυνατόν έτοιμο.

Ο Μουράτ Σεροπιάν βρίσκεται πλέον στο Ηράκλειο και την Τετάρτη (22/7) επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στο ΒΑΚ και το κεντρικό γήπεδο.

Ο 45χρονος προπονητής εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη των εργασιών στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και την εμφανή βελτίωση της εικόνας και της λειτουργικότητας του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε από κοντά τα γήπεδα του αθλητικού κέντρου, που έχουν κουρευτεί, λιπανθεί και  ποτιστεί και είναι γενικά σε πολύ καλύτερη κατάσταση, από αυτήν που ήταν πριν 20 μέρες.

Το ίδιο και οι χώροι των αποδυτηρίων, στους οποίους έχει γίνει ένα «λίφτινγκ» το οποίο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ωστόσο μπορούν να φιλοξενήσουν την ομάδα του ΟΦΗ στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της.

Επίσκεψη και στο Γεντί Κουλέ

 Ο Σεροπιάν μετέβη και στο Γεντί Κουλέ, όπου είδε από κοντά το γήπεδο και τους αποδυτηριακούς χώρους. Για την κατάσταση του χλοοτάπητα μάλιστα, έδειξε να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, κάτι που θεωρεί σημαντικό καθώς το Γεντί Κουλέ θα είναι η έδρα του ΟΦΗ στην Γ Εθνική.

Αφίξεις και μεταγραφές

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι μεταγραφικές επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Αλέξης Παπατζίκος, ο 25χρονος μέσος Γιάννης Γκούμας και ο 25χρονος μέσος Γιώργος Πιθαρούλης, είναι παίκτες που έχουν συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση της Επιτροπής ποδοσφαίρου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψουν για να ενταχθούν στο ρόστερ της κρητικής ομάδας.

Γίνεται προσπάθεια οι παίκτες να υπογράψουν μέχρι και την Κυριακή, ώστε να είναι και αυτοί παρόντες στην «πρώτη» της ομάδας.

Nα υπενθυμίσουμε ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει 11 μεταγραφές Αυτές είναι οι: Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός), Φαζός (αμυντικός), Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός), Βλάχος (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης (επιθετικός).

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα