Κρήτη | 31.10.2015

Κάλεσμα για συμμετοχήσ την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 12 Νοεμβρίου

Η ανακοίνωση των αγροτικών συλλόγων

Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Αρχανών και Αστερουσίων χαιρετίζουν την μικρομεσαία αγροτιά που συμμετείχε στο παγκρήτιο συλλαλητήριο της Πέμπτης, στο οποίο συμμετείχαμε με το πλαίσιο πάλης που εκφράζει τα συμφέροντα του μικρομεσαίου αγρότη.

Η συμμετοχή και οι διαθέσεις έδειξαν ότι  οι αγρότες μπορούν και πρέπει να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά, να παλέψουν, να σκεφτούν ότι ο αγώνας ενάντια στην πολιτική που μας ξεκληρίζει είναι μονόδρομος.

Πρέπει να σημάνει ξεσηκωμός σε κάθε χωριό, να συζητηθούν τα αιτήματα που εκφράζουν εμάς ως μικρομεσαίους αγρότες, όχι τα αιτήματα των μεγαλοαγοτών, μεγαλεμπόρων και βιομήχανων.
Κλιμακώνουμε τη δράση μας, δίνουμε συνέχεια στον αγώνα! 

Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 5 Νοέμβρη στις 11 πμ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για τα μέτρα που μας εξοντώνουν.
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 12 Νοέμβρη στην πλατεία Ελευθερίας στις 10 πμ, πλάι στους εργάτες και τους επαγγελματίες, αφού τα ίδια μέτρα μας τσακίζουν, κοινός είναι ο εχθρός μας και κοινός πρέπει να είναι ο αγώνας μας απέναντί του: η ΕΕ, τα μονοπώλια και οι κυβερνήσεις τους!

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα