Αθλητισμός | 29.08.2014

Αύριο και μεθαύριο

Στα πανέμορφα Χανιά θα διεξαχθεί ο πρώτος σημαντικός αγώνας SUP - Όρθια Σανιδοκωπηλασία, ένα νέο σχετικά άθλημα που αναπτύσσεται με εντυπωσιακά γρήγορους ρυθμούς και στην χώρα μας.

Πρόκειται για το Battle of the Paddles 2014, έναν αγώνα με πανελλήνια συμμετοχή που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (30 και 31 Αυγούστου), στα Χανιά της Κρήτης, με διοργανωτή το Chania surf club και τον Δήμο Χανίων που βρίσκεται πάντα στο πλευρό όλων των αθλητικών διοργανώσεων που φιλοξενούνται στην περιοχή του.

«Το ενδιαφέρον είναι πράγματι πολύ μεγάλο, ενώ η ακύρωση ενός αντίστοιχου αγώνα στην Άνδρο, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσει την συμμετοχή. Γεγονότα που κάνουν πιο δύσκολη την προσπάθειά μας. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι αλλά και σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Είναι ένα νέο σχετικά άθλημα, που όμως έχει ήδη πολλούς φίλους και είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα πολλαπλασιασθούν». Λόγια της υπεύθυνης του αγώνα Μαρίας Μανωλιουδάκη.

Ο αγώνας θα αποτελείται από δύο μέρη. Το ένα μέρος με αγωνιστικά σκάφη, όπου θα υπάρχει και χρηματικό έπαθλο και το άλλο με σανίδες όλων των τύπων και ανοιχτή συμμετοχή για όλους εκτός των αγωνιστικών, κατηγορία όπου τα έπαθλα θα είναι εξοπλισμός SUP. Τέλος οι γυναίκες θα μπορούν ν’ αγωνισθούν στην all around κατηγορία, οι οποίες όμως και θα βραβευτούν ξεχωριστά.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα