Κρήτη | 31.07.2014

Ταξίδι αστραπή μέσω...Σητείας για να συναντήσει τον Εσθονό πρωθυπουργό που κάνει διακοπές σαν...απλός πολίτης στο Λασίθι

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Νομό Λασιθίου βρέθηκε για περίπου 4 ώρες ο Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη αστραπή. Ο Έλληνας πρωθυπουργός έφτασε περίπου στις 5.00 το απόγευμα της Πέμπτης στο αεροδρόμιο της Σητείας (από όπου και αναχώρησε λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ) γεγονός που έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...

Ο λόγος της επίσκεψης δεν ήταν άλλος από την παρουσία στο νησί και στο νομό Λασιθίου του πρωθυπουργού της Εσθονίας Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος εντυπωσίασε τους κατοίκους όχι μόνο για το νεαρό της ηλικίας του αφού είναι 35 ετών, αλλά και για τις λιτές συνήθειές του και τη διακριτική παρουσία του.

Ο 35χρονος πρωθυπουργός της Εσθονίας κάνει οικογενειακές διακοπές και διαμένει στο Καλό Χωρίο Λασιθίου. Οι δύο πρωθυπουργοί δείπνησαν με τις συζύγους τους αλλά είχαν και κατ ιδίαν συνάντηση όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ΕΕ αλλά και στην ευρύτερη περιοχή

Ο Αντώνης Σαμαράς επέστρεψε στην Αθήνα αργά το βράδυ, καθώς το πρωί είναι προγραμματισμένη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Οι διακοπές στην Κρήτη

Ο νεαρός Εσθονός πρωθυπουργός έχει εντυπωσιάσει τον κόσμο στο Καλό Χωριό, με την απλότητα του χαρακτήρα του και το γεγονός ότι επέλεξε να κάνει διακριτικές οικογενειακές διακοπές σε ένα μικρό κατάλυμα, έναντι χαμηλού τιμήματος.

Δίχως λιμουζίνες ή συνοδεία, ίσως και να μην έπαιρνε κανείς χαμπάρι ότι βρίσκεται εδώ αν δεν έφτανε η είδηση στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Ο κ. Τάαβι Ρούιβας με την σύζυγο και την χαριτωμένη κορούλα τους βρίσκονται σχεδόν μία εβδομάδα στο Λασίθι και την περασμένη Τρίτη πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη.

Μια συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, με τον Εσθονό πρωθυπουργό να εκφράζει την αγάπη του για την Κρήτη και το Λασίθι, δεδομένου ότι είναι η τρίτη φορά που επισκέπτεται την περιοχή για διακοπές. Εξήρε την ομορφιά του Αγίου Νικολάου, τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων και την κρητική κουζίνα η οποία τον έχει εντυπωσιάσει.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα