Υγεία | 01.11.2013

Στην Κρήτη η εθελοντική ομάδα νοσηλευτριών υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-«Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Με σύνθημα «Είμαστε αρωγοί σε οτιδήποτε προσφέρει αλληλεγγύη και πραγματικό εθελοντισμό στην Κρήτη», στο νησί μας θα βρίσκεται για άλλη μια φορά, και συγκεκριμένα από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου, η εθελοντική ομάδα νοσηλευτριών υγείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού-«Κοργιαλένειο-Μπενάκειο», για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Μετά από πρόσκληση της αντιπεριφερειάρχου Κρήτης Θεανώς Βρέντζου, διευρύνεται η κοινωνική παρέμβαση της Περιφέρειας σε ηλικιωμένους που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Το κλιμάκιο των εθελοντριών νοσηλευτριών  αποτελείται από τις κυρίες:  Βούλα Γεωργάκη,  Σταυρούλα Μυτούλα,  Αλεξάνδρα Σπανούδη, και Ουρανία Οικονόμου.

Το πρόγραμμα επισκέψεων

Το πρόγραμμα επισκέψεων του κλιμακίου του Ερυθρού Σταυρού στους δήμους της ενδοχώρας στις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου και Ρεθύμνου έχει ως εξής:

-Παρασκευή 01/11 δήμος Γόρτυνας

-Σάββατο 02/11 δήμος Αμαρίου Π.Ε. Ρεθύμνης

- Κυριακή 03/11 δήμος Αρχανών Αστερουσίων

Χορηγοί κοινωνικής δράσης:

-Lato Hotel (Ηράκλειο)

-Prima rent car 

-MINOAN LINES

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα