Αθλητισμός | 31.05.2013

Το Τουρνουά με την επωνυμία «5η Παγκρήτια Ποδοσφαιρική Συνάντηση Μνήμης και Φιλίας» διοργανώνεται από την ΕΠΣΡεθύμνου στην μνήμη των διαιτητών που έχουν φύγει από την ζωή αλλά και για να συσφιχθούν περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ των διαιτητών της Κρήτης.

Μια όμορφη διοργάνωση έχουν ετοιμάσει οι άνθρωποι του Σύνδεσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου στο γήπεδο της Σοχώρας το οποίο θα γίνει αύριο το κέντρο συνάντησης των διαιτητών όλου του νησιού. Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που που εκδόθηκε, για την εν λόγω διοργάνωση αλλα και το πρόγραμμα:
«Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου διοργανώνει το  τουρνουά των ποδοσφαιρικών ομάδων των τεσσάρων Σ.Δ.Π. Κρήτης, με την επωνυμία «5η Παγκρήτια Ποδοσφαιρική Συνάντηση Μνήμης και Φιλίας», το Σάββατο 01-06-2013 στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρας) από τις 16:00 έως 22:30.
Η συνάντηση αυτή διοργανώνεται για να τιμηθεί η μνήμη των Κρητικών Διαιτητών που έχουν φύγει από τη ζωή και για να συσφιχθούν περισσότερο οι σχέσεις μεταξύ των διαιτητών της Κρήτης.
Το Πρόγραμμα της συνάντησης θα έχει ως εξής :
Σάββατο 01-06-2013 Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα)
Διάρκεια αγώνων 60’ (2 ημίχρονα των 30’ με διάλειμμα 15’), σε ισόπαλο αποτέλεσμα η διαδικασία των πέναλτι
Ώρα 15:30 Προσέλευση ομάδων Σ.Δ.Π.
Ώρα 16:00 Α’ αγώνας Ρέθυμνο – Χανιά
Ώρα 17:30 Β’ αγώνας Ηράκλειο – Λασίθι
Ώρα 19:30 Επιμνημόσυνη Δέηση – απονομή τιμητικής πλακέτας στις οικογένειες των εκλιπόντων μελλών μας.
Ώρα 19:45 Μικρός Τελικός (ηττημένοι Α’ & Β’ αγώνα)
Ώρα 21:15 Μεγάλος Τελικός (νικητές Α’ & Β’ αγώνα)
Το τουρνουά αυτό που είναι θεσμός για τα διαιτητικά δρώμενα του νησιού επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια απουσίας του, μετά τον πρόορο χαμό δύο εκλεκτών μελλών του Σ.Δ.Π.Ρ. του πρώην Προέδρου του Γιώργου Κοντογιάννη και του Γεν. Γραμματέα του Γιάννη Καψαλάκη αφιερώνεται ειδικά φέτος σε αυτούς και φυσικά σε όλους τους συναδέλφους διαιτητές της Κρήτης που έχουν φύγει από την ζωή.
Ο θεσμός ξεκίνησε το 2002 στο Ηράκλειο και υλοποιήθηκε έτσι μια ιδέα του Σ.Δ.Π. Ηρακλείου, πρωταθλήτρια ομάδα της 1ης συνάντησης αναδείχθηκε η ομάδα του Σ.Δ.Π. Λασιθίου. Η 2η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα το 2003 με πρωταθλήτρια ομάδα του ΣΔΠ Ηρακλείου. Η 3η συνάντηση στο Ρέθυμνο το 2004 με πρωταθλήτρια ομάδα του Σ.Δ.Π. Λασιθίου. Και το 2005 στα Χανιά με πρωταθλήτρια, την ομάδα του Σ.Δ.Π. Ηρακλείου.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους το Σάββατο 01-06-2013 στη Σοχώρα για να απολαύσουμε  τους διαιτητοποδοσφαιριστές της Κρήτης».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα