Κόσμος | 30.03.2016

Πρόκειται για έναν 59χρονο πρώην αξιωματικό του αιγυπτιακού στρατού και στην επιστολή που ζήτησε να διαβαστεί από την κύπρια πρώην σύζυγό του περιλαμβάνονταν αιτήματα που αφορούσαν τη δύσκολη κατάσταση στην Αίγυπτο, ενώ ζητούσε επίσης την απελευθέρωση 63 γυναικών που κρατούνται στο Κάιρο.

Ενώπιον του δικαστηρίου της Λάρνακας οδηγείται σήμερα, ο δράστης της αεροπειρατείας που σημειώθηκε χθες σε αεροσκάφος των αιγυπτιακών αερογραμμών, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από την Αλεξάνδρεια προς το Κάιρο, αλλά προσγειώθηκε στην Κύπρο.

Όπως μετέδωσε το MEGA Κύπρου, πρόκειται για έναν 59χρονο πρώην αξιωματικό του αιγυπτιακού στρατού και στην επιστολή που ζήτησε να διαβαστεί από την κύπρια πρώην σύζυγό του περιλαμβάνονταν αιτήματα που αφορούσαν τη δύσκολη κατάσταση στην Αίγυπτο, ενώ ζητούσε επίσης την απελευθέρωση 63 γυναικών που κρατούνται στο Κάιρο.

Οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι είναι μια ασταθής προσωπικότητα, που κατάφερε, ωστόσο, με θήκες κινητών αντί εκρηκτικών στη ζώνη του φορούσε, να προχωρήσει σε αεροπειρατεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αμέσως μετά τη σύλληψη του χθες το μεσημέρι, ο αεροπειρατής ανακρίθηκε και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε αστυνομικά κρατητήρια στη Λευκωσία όπου κρατείται.

Φως στα κίνητρα του δράστη αναμένεται από την κατάθεση που θα δώσει.


in.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα