Αθλητισμός | 29.04.2015

1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο ατομικό του πιστολιού σπορ νεανίδων

Τη σκυτάλη στα χρυσά μετάλια παρέλαβαν οι νεάνιδες και οι έφηβοι του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου.

Στους Πανελλήνιους αγώνες εφήβων - νεανίδων που διοργάνωσε η σκοπευτική ομοσπονδία στα σκοεπυτήρια Βύρωνα και Μαλακάσας. 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο ατομικό του πιστολιού σπορ νεανίδων για την Ανδρομάχη Μαρκογιαννάκη που ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και προπονητή της. 

4η θέση στη  Αθηνά Μακρογιαννάκη και

5η θέση στην Μαρουλή Αθανασία 

οι οποίες κατέλαβαν την 1η θέση στο ομαδικό του αγωνίσματος με το χρυσό μετάλλιο.

1η θέση και χρυσό μετάλλιο στην ομάδα των εφήβων στο πιστόλι ταχύτητας και στο σπορ πιστόλι με πρωτεργάτη τον Κωνσταντίνο Παπαδογιωργάκη που κατέκτησε την 2η θέση και στα 2 αγωνίσματα με το ασημένιο μετάλλιο.

Μαζί του και οι δύο:

Σήφης Μαρκογιαννάκης του Ανταλκίδα και Σήφης Μαρκογιαννάκης του Παναγιώτη  να ακολουθούν και να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση.

Τα τυφέκια τώρα στον Βύρωνα την 1η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο ατομικό του αγωνίσματος πρηνηδόν στην Εύα Κηπαράκη με την Μαρία Κτιστάκη και Βάσω Λυρώνη να ακολουθούν την 4η και 7η θέση αντίστοιχα. Στο άλλο αγώνισμα των 3 στάσεων κατέκτησαν την 2η θέση ομαδικά με την Βάσω Λυρώνη στην 4η θέση - Εύα Κηπαράκη 5η θέση και Μαρία Κτιστάκη 6η θέση.

Οι έφηβοι τώρα  παρόλη την απειρία τους κατάφεραν και στήθηκαν σωστά και έφεραν ικανοποιητικά αποτελεσματα και στο πρηνηδόν και στο αγώνισμα των τριών στάσεων.

Να σημειώσουμε ότι στα τυφέκια συμμετείχαν και οι Μηναδάκη Άννα, Μοναστηριώτη Λενέτα και Ελένη Παχιαδάκη που είναι σκοπεύτριες του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου με την διαφορά ότι ανήκουν σε διαφορετικά σωματεία ( ΜΙΝΩΑΣ -Γ.Σ. ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ - ΑΣΟΛΑΣΙΘ ).

Ο Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει τους προπονητές Μαρκογιαννάκη Ανταλκίδα και Κοσκινά  Γεώργιο για την σωστή προετοιμασία και το πολύ καλό επίπεδο των σκοπευτών - τριών τους.

Να ευχαριστήσει επίσης και την κοινοπραξία ANEK-SUPERFAST για την χορηγία στις  μετακινήσεις του Συλλόγου στην Αττική.

Ακόμα την Αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου και την υποδιεύθυνση ασφαλείας Ηρακλείου για την άριστη συνεργάσια τους.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα