Αθλητισμός | 30.12.2012

Έντονος ο προβληματισμός για την μεγάλη «τρύπα» στην κιτρινόμαυρη ομάδα

Το μεγάλο άνοιγμα της ΠΑΕ το οποίο όπως έγινε γνωστό στην τακτική Γενική Συνέλευση από τον προϊστάμενο του λογιστηρίου της ΠΑΕ Εργοτέλης, Αντώνη Νένγκα, είναι ύψους περίπου 5 εκ. ευρώ φαίνεται πως έχει προβληματίσει ιδιαίτερα τους ανθρώπου που εξέφρασαν ενδιαφέρον να συνδράμουν στην ομάδα, στην δύσκολη αυτή στιγμή  όπως είναι οι κ.κ. Σουλτάτος, Τζώρτζογλου, Στειακάκης, Παπαντωνάκης, Ταμιωλάκης, Σχοιναράκης και άλλο οι οποίοι ψάχνουν τρόπους για να δοθεί μια λύση.
Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και πρώην μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Νίκος Τζώρτζογλου που δεσμεύτηκε να κάνει την πρότασή του μέχρι την Τετάρτη. Μάλιστα αύριο Δευτέρα θα γίνει συνάντηση προκειμένου να  εξεταστεί με πολύ προσοχή ο φάκελος με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, καθώς επίσης και το νομικό μέρος, αλλά και οι ευθύνες ανάληψης της προηγούμενης διοίκησης.
Όπως φαίνεται πάντως ο Νίκος Τζώρτζογλου δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να αναλάβει την ομάδα με τέτοιο μεγάλο χρέος. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να υπάρξει διακανονισμός με τον Δημήτρη Παπουτσάκη να αναλάβει ένα μέρος από την τρύπα, προκειμένου να βρει η ομάδα τον δρόμο της.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα