Αθλητισμός | 28.11.2013

Στο 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ατσιποπούλου βρέθηκε αντιπροσωπεία του ΑΓΟΡ, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΚΑΕ «Σουτ από την περιφέρεια».

Συγκεκριμένα, οι Κένι Γκάμπριελ και Νταμίρ Λάτοβιτς, συνοδεία του τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ Γιώργου Κούμουλου, της Φωτεινής Παπαδοπετράκη από το γραφείο Τύπου και του τεχνικού των ακαδημιών Πέτρου Πολοπετράκη, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του 2ου Δημοτικού, ενώ οι Ανδρέας Κανονίδης και Αλεξάντερ Κουάμε, τους οποίους συνόδευε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Τζέτζος και ο βοηθός προπονητή Δημήτρης Κυριακού, επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό.

Τα παιδιά έπαιξαν και φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες, οι οποίοι τους μοίρασαν αυτόγραφα και αναμνηστικά δώρα, μαζί με εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα τους με τα Τρίκαλα BC (01/12, 16.00), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ. Με σημερινή (27/11) ανακοίνωσή της: «Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των σχολείων Ορφανουδάκη Μαρία και Κουμαντακάκου Ρούλα, καθώς και τους δασκάλους για τη φιλοξενία και τη συνεργασία».

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα