Κόσμος | 02.09.2013

Η γυναίκα βασάνισε μέχρι θανάτου τον σύζυγο της για τρεις ολόκληρες ημέρες και για να καλύψει τα ίχνη της μαγείρεψε το πτώμα του στη κουζίνα του σπιτιού της!

Το μίσος που μια γυναίκα από την ανατολική Κίνα είχε για τον άντρα της την οδήγησε σε μια αποτρόπαιη πράξη που τις τελευταίες ημέρες έχει σοκάρει την χώρα.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά, βασάνισε μέχρι θανάτου τον σύζυγό της για τρεις ολόκληρες ημέρες και για να καλύψει τα ίχνη της, μαγείρεψε το πτώμα του στη κουζίνα του σπιτιού της!

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο Anhui News, η γυναίκα βασάνισε τον άτυχο άνδρα χτυπώντας τον και αφήνοντας τον χωρίς τροφή και νερό.

Στη συνέχεια τεμάχισε το άψυχο κορμί του με ένα πριόνι και έβρασε σε μια χύτρα τα κομματιασμένα μέλη του σώματός του προκειμένου να «κρύψει» το έγκλημα.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται πως δεν άντεξε το ψυχολογικό βάρος της πράξης της και παραδόθηκε στις αρχές όπου και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά τόσο την ίδια, όσο και την ανήλικη κόρη της.

πηγή: Huffington post - prototothema.gr

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα