Αθλητισμός | 29.10.2013

Ο Εργοτέλης δεν άφησε να… πέσουν κάτω τα όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σε χθεσινοβραδινή τους διαρροή στα ΜΜΕ.

Μέσω «κύκλων» της διοίκησης της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ απάντησε και μάλιστα φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο του τριφυλλιού, Γιάννη Αλαφούζο.
Χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Εργοτελης ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί αναφέρει τα εξής: «Σχετικά με το "κατεστημένο" και τις "φωνές που κάποιος έχει δανείσει" που αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟ, δε χρειάζεται να απαντήσουμε τίποτα άλλο πέραν του ονόματος του Εργοτέλη που διαχρονικά έχει πληρώσει ακριβά το ήθος και την ανεξαρτησία του. Το αίσθημα "αδικίας" που εκφράζει ο ΠΑΟ για την έως τώρα διαιτησία στο πρωτάθλημα δεν τον νομιμοποιεί να κάνει πως δεν βλέπει τα εγκλήματα εις βάρος αντιπάλων του. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσα έκτακτα δελτία και πόσα "περιοδικά" θα είχαν βγει αν θύμα του χθεσινού ατιμώρητου "εγκληματικού" μαρκαρίσματος δεν είχε πέσει ο Μπαντιμπανγκά, αλλά κάποιος παίκτης του ΠΑΟ. Όσο για το "αστείο" που επίσης αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟ, θα το αφήσουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού. Όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι άλλος από εκείνον που προσπαθώντας να καλύψει την αδυναμία του να βοηθήσει τον πολύ μεγάλο σύλλογο που "υπηρετεί", εφευρίσκει συνέχεια φθηνές δικαιολογίες χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών μέσα...»

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα