Αθλητισμός | 03.08.2015

Η απόφαση για συμμετοχή της ομάδας κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League, δρομολόγησε άμεσα τις εξελίξεις στον Εργοτέλη, με τις πρώτες ανακοινώσεις να είναι θέμα ωρών.

Πρώτη από τις ανακοινώσεις αναμένεται να είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Γιάσμικο Βέλιτς. Ο Βόσνιος προπονητής θα βρεθεί άμεσα στο Ηράκλειο και μαζί με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των κιτρινόμαυρων, με βοηθό τον Μάριο Ζερβίδη, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη, ώστε να ολοκληρωθούν αρχικά τα εσωτερικά θέματα της ομάδας, από τα οποία και θα ξεκινήσει ο νέος αγωνιστικός σχεδιασμός.

Όποιοι από τους παίκτες που υπήρχαν στο περσινό έμψυχο δυναμικό και δεν έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους, θα κληθούν να συζητήσουν για την παραμονή τους στο σύλλογο, καθώς από αυτούς θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας να στελεχώσουν τον αγωνιστικό «κορμό» της νέας χρονιάς. Στα… «σκαριά» μάλιστα οι διοικούντες τον Εργοτέλη έχουν και δύο σημαντικές επιστροφές, τις οποίες προσπαθούν να υλοποιήσουν άμεσα…

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές φορέσουν ξανά τα κιτρινόμαυρα, πέραν του ότι θα ισχυροποιήσουν το ρόστερ στα μετόπισθεν όπου αγωνίζονται, αλλά θα έχουν και σημαντικό αντίκτυπο για την προσπάθεια δημιουργίας μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα έχουν εδώ και δεκαημέρου έχουν εντοπιστεί οι μεταγραφικοί στόχοι και έπειτα από τη συνεργασία με τον νέο προπονητή, θα γίνουν οι τελικές επαφές για την ολοκλήρωσή τους. Στόχος όλων στην ομάδα είναι μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε να έχουν κλείσει τα πρώτα σημαντικά αγωνιστικά μέτωπα. Παράλληλα αναμένεται να καταρτιστεί και το νέο διοικητικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Δημήτρη Παπουτσάκη.

 

Πηγή:www.sporfm.gr


 

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα