Αθλητισμός | 01.03.2016

Σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παγκρητίου Σταδίου για την διεξαγωγή του προσεχούς αγώνα με τον ΟΦΗ ήρθε ο ΠΑΟ Κρουσώνα, περιμένοντας το "Ο.Κ." από την ΕΠΟ για την αλλαγή έδρας.

Στο Παγκρήτιο Στάδιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του ΠΑΟ Κρουσώνα με τον ΟΦΗ για την 20η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Όπως ενημέρωσε η διιοίκηση του σωματείου του Κρουσώνα, ήρθε σε συμφωνία με το Παγκρήτιο για την παραχώρηση της εγκατάστασης την ερχόμενη Κυριακή 6/3, ενώ περιμένει το "Ο.Κ." της Ομοσπονδίας για να προχωρήσει στις περαιτέρω ενέργειες που έχουν να κάνουν με τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΟ Κρουσώνα:

"Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο ότι ήρθε σε συμφωνία με το Παγκρήτιο Στάδιο για την παραχώρησή του ώστε να γίνει εκεί ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, την Κυριακή 6 Μαρτίου, για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το σχετικό αίτημα της διοίκησης του ΠΑΟ Κρουσώνα εστάλη στην ΕΠΟ και αναμένεται η αλλαγή της έδρας του αγώνα. Με νεότερη ανακοίνωση, ο φίλαθλος κόσμος θα ενημερωθεί για την διάθεση των εισιτηρίων και την προσέλευση στο Παγκρήτιο Στάδιο".

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα