Αθλητισμός | 31.10.2013

Οι κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία τους για την «μάχη» στην Τούμπας

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει πίκρα για τα άσχημα αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό και βέβαια έχει να κάνει με τον τρόπο που ήρθαν οι ήττες και όχι με την εικόνα της ομάδας. Ωστόσο στο Εργοτέλη θέλουν να αφήσουν πίσω αυτά τα δυο παιχνίδια καθώς επίσης και τον αποκλεισμό και πλέον είναι έτοιμοι να ρίξουν όλο το βάρος το πρωτάθλημα. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει κάνει μια καλή πορεία και όπως είναι φυσικό θέλουν να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια.

Έτσι λοιπόν το μυαλό όλων είναι στο Κυριακάτικο δύσκολο ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Οι παίκτες του Εργοτέλη προετοιμάζονται για την εξαιρετικά δύσκολη αποστολή απο την οποία θέλουν να αποκομίσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Πετράκης ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή και συνεχή αυτοσυγκέντρωση. Στα αγνωνιστικά  τώρα τα προβλήματα δεν λείπουν καθώς πέραν του μόνιμου πλέον απόντα Μπαμ Μπαμ, πολύ δύσκολα θα μπέι στην αποστολή και ο Τζανακάκης ο οποίος μπορεί να ανέβασε ρυθμούς, όμως για τον αγώνα με τον δικέφαλο του βορρά δεν είναι έτοιμος. Πρόβλημα υπάρχει και με τον Πίτσο, καθως δέχθηκε ένα χτύπημα στον αγώνα του κυπέλλου και έχει ενοχλήσεις στον τένοντα του δεξιού του ποδιού. Ο έμπειρος αμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα δείξουν αν υπάρχει θέμα συμμετοχής τους στο ματς της Τούμπας.

Οι κιτρινόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ με προπόνηση που θα γίνει στις 4 την Παρασκευή το απόγευμα μετά το τέλος της οποίας ο Γιάννης Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα, η οποία θα αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα στις 7:30 το βράδυ.

Newsroom

Όλες οι ειδήσεις

Διαβάζονται τώρα